#knitwitcompany

Deltag i

fællesskabet

Find Knit Wit Company på Instagram, Facebook, YouTube og Pinterest.

Vi vil så gerne se dine projekter – tag #knitwitcompany.

Vi er passionerede for strik, og vi prøver at omvende alle jer andre knit wits til også at være det!

Gennem Knit Wit Company, håber vi at kunne skabe et fællesskab, hvor vi alle tager del i strikken. Send billeder af jeres færdigstrikkede designs til info@knitwitcompany.com. Så kan vi få lov at se hvor gode I er, og vi vil dele så mange af billederne, som vi kan, på vores Facebook profil, så alle andre også kan se hvor super seje knit wits er!

Desuden er vi at finde på Pinterest, hvor vi ofte deler freebies og andre godter i form af inspiration. Vi har en blog, hvor I kan følge vores designprocesser, mærkelige påfund, og tanker, som Charlotte og Therese render rundt med i virvaret af at være travl knit wit.

Desuden kan vi også findes på Instagram, så I kan få nogle kvikke opdateringer med på farten. Så kig forbi et eller flere af stederne, for at holde jer opdateret på, hvad der sker i vores strikkeverden og i hele strikkeverdenen.


Uanset om du er nybegynder eller erfaren strikker, har Knit Wit Company produkter, du kan bruge til dine strikkeprojekter. Gennem letlæselige og forklarende opskrifter kan alle niveauer deltage – og med vores instruktionsvideoer kan du lære eller genopfriske teknikker.

Desuden mener vi, at det er vigtigt at dele! Del dine projekter med hashtagget #knitwitcompany på Facebook eller Instagram. Vi vil også dele ud af nye opskrifter løbende på bloggen, hvor der vil være henvisninger til garnet, du skal bruge for at strikke projektet.