Kontakt Knit Wit Company

Email: info@knitwitcompany.dk

Om Knit Wit Company

Vores ultimative formål med Knit Wit Company er at genskabe idéen om strik til at være langt mere moderne, minimalistisk og rock ‘n’ roll end hidtil antaget. Vi elsker at strikke! Og vi ønsker at dele denne kærlighed med alle andre.

Derfor besluttede vi os i 2012 for at starte en webshop med garn, strikkeopskrifter og knit kits. I dag har vi valgt at fokusere på det område, hvor vi mener vores største force ligger – strikkeopskrifter.

Vi har en meget simpel filosofi: vi elsker at strikke, og vil gerne dele ud af kærligheden!

Vi ved first-hand, at mange strikkeopskrifter kan være et mareridt at læse – for slet ikke at tale om, at de medfølgende oldnordiske billeder, man finder med meget uddaterede designs kan være et mareridt at kigge på. Selvom man kan tage en opskrift og gøre til sin egen, kan det være meget svært at se ud over 70er modellen med Charlies Angels frisure i et bredskuldret telt af en trøje, og gøre til en moderne trøje, som man gerne selv vil gå i.

Det vil vi gerne lave om på! Vi vil vise, at man sagtens kan lave up-to-date, moderne rock ‘n’ roll strik, som de fleste ville bære. Med vores letlæselige opskrifter, designs som spænder fra nybegynder til ekspert og minimalistiske tilgang, er det en smal sag at gå i gang med at strikke.

Strik er en fantastisk beskæftigelse, og man ender ud med et fedt design i sidste ende, hvor man kan være stolt af selv at have udført det – mens man har hygget sig!

Kort sagt: Strik er fedt… Prøv det 🙂

Vi håber, at I alle får en fed tid med at strikke vores designs!

Send os en besked

    Kommentar (0)

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *